logo
Access není jenom metoda, ale životní styl. Pokud si ho vyberete, počítejte s tím, že se váš život začne měnit - pokud budete chtít. Kurzy této metody pořádám po celé ČR, tak se budu těšit na objetí s vámi.
banner
About      Faq       Contact     Shop
Praha, Tisá adriana@accesspraha.cz +420 724 602 002

Pozvěte do svého života zázraky!

Pozvěte do svého života zázraky!

Jste ve fázi svého života, kdy jste nespokojeni se svým vztahem/prací/finanční situací/osudem?

 

Přemýšlíte o tom JAK ten problém nebo situaci vyřešit? Zastavte se na chvíli, přečtěte si následující řádky a přijměte radu:

 

Odnaučte se přemýšlet JAK. Neustálé přemýšlení JAK – to je ta analýza, logika, zvažování pro a proti – zastaralé programy z minulosti.

 

Každé přemýšlení JAK vylučuje zázrak. Když přemýšlíme jak, přemýšlíme v rámci struktury a všech starých limitujících programů. Určitě už jste slyšeli, že problém se nevyřeší na úrovni, na které vznikl. Ani ne v té vibraci nebo vibrační úrovni, kde se s tím problémem ztotožňujete. Dokud ten problém máte, jste pořád na stejné vibraci. Chcete-li se cítit lépe a ještě lépe, musíte se přesunout na jinou vibrační úroveň, jinou úroveň emocí, jinou emoční škálu tím, že změníte své myšlenky a opakující vzorce, které vás udržují v problému a v emocích, které vám neprospívají. Jakmile v průběhu dne přemýšlíte, JAK problém vyřešit, směřujete svou pozornost do starých vzorců. Analýza a neustálé přemýšlení o problému nepomáhá.  Naopak situaci zhoršuje a vy se v problému ještě více utvrzujete. Klesáte hlouběji na mysli a propadáte se do všech strachů. A pokud si představujete,  jak by to za a) za b) za c) mohlo dopadnout, tvoříte svůj svět podle včerejška.

 

Myšlenky jsou tvůrčí síla. Když změníte myšlenky, změníte svou vibraci a své nastavení. Nebuďte odkázaní na vlastní řešení z minulosti.

Nechte řešení přijít odkudkoli, všemi neznámými cestami, protože ZÁZRAK přichází z říše neznáma.

 

 

Jenom si vzpomeňte, jak ty nejlepší věci přišli do vašeho života? Plánovali jste je, nebo přišli jakoby odnikud? Když dokážete problém pustit, přesměrovat myšlenky, zaměřit se na něco jiného, tak přestáváte tlačit. A najednou se „něco stane“ a vy jenom žasnete nad tím, že to, co se ukázalo (jaké řešení se dostavilo), by vás nikdy nenapadlo.

 

Zapomeňte na problém a jenom si představujte, že už je vše v pořádku. Jakmile se v průběhu dne přistihnete, že řešíte problém a urputně se tím zabýváte, přesměrujte pozornost tam, kde už problém není. Přesměrujte pozornost na vizi světa, kde už je vše tak, jak byste si ho přáli. Zní to jednoduše? Ano, svět je jednoduchý, komplikujeme si ho my sami.

Vymaňte se z naučených scénářů. Nestane se to ze dne na den (i když, kdo ví? možné je cokoli). Je potřeba mozek vytrénovat. Den za dnem, týden po týdnu. Ale když vytrváte, budete sklízet ovoce.

 

Život se mění každou vteřinu i váš život může být každou vteřinu jiný (nevíte, co se stane za vteřinu). V jakém do očí bijícím kontrastu k tomu jsou vaše stagnace ve starých programech, kde problém betonujete a blokujete nové cesty, novou energii, kterou byste mohli do tohoto prostoru pozvat?

 

Možná si myslíte, že právě ten váš problém je ten největší na světě, že nikdo jiný tak zapeklitý problém nemá.

 

Musím vás zklamat. NENÍ.

 

Dobrá zpráva je, že NEJSTE V TOM, ani NA TO sami. Metoda Access Bars vám nabízí možnost, jak „vybruslit“ ze starých vzorců a jak se dostat z omezujícího prostoru, který není v souladu s vámi. Můžete se PŘIHLÁSIT NA KURZ  anebo OBJEDNAT NA KONZULTACI