logo
Access není jenom metoda, ale životní styl. Pokud si ho vyberete, počítejte s tím, že se váš život začne měnit - pokud budete chtít. Kurzy této metody pořádám po celé ČR, tak se budu těšit na objetí s vámi.
banner
About      Faq       Contact     Shop
Praha, Tisá adriana@accesspraha.cz +420 724 602 002

Tři otázky mi změnily život

Tři otázky mi změnily život

Byl jsem na tom bídně. Seděl jsem na ubytovně v Holandsku, bez práce, bez peněz, doma jsem měl neurovnané vztahy se svým tátou a porouchané auto. Potřeboval jsem vydělat peníze, splatit dluhy doma, opravit to auto … ale na rozeslané životopisy mi nepřicházela žádná nabídka.

Volal jsem do Čech, abych si postěžoval své sestře a ona místo, aby mě politovala, mi poradila, jaké mám používat otázky. Znělo to divně, hodně divně, nechtělo se mi do toho, ale byl jsem v situaci, kdy jsem byl ochoten udělat cokoli.

Otázka posiluje, odpověď oslabuje.

Moc jsem to nechápal, ale rozhodl jsem se ty otázky začít používat. Dnes jsou to tři týdny, co otázky používám, dodnes nevím, jak to funguje, ale vím, že mi to přináší určitou lehkost, klid a nadhled. Nehroutím jsem se z té situace a zůstávám pozitivně naladěn.

Získal jsem v Holandsku práci a dokonce i situace s mým autem se vyřešila. Můj táta, který řekl, že už mi nikdy nepůjčí ani korunu, nechal mé auto opravit. Nikdy bych tomu nevěřil. Ani nevím, jak bych vyjádřil svou vděčnost. Jsem také pyšný sám na sebe, že jsem nebyl za chytráka a neshodil něco tak jednoduchého pod stůl a dal jsem otázkám šanci mi ukázat, jaký potenciál se v nich skrývá.

Zajímají vás otázky a metoda, která je využívá? Podívejte se na web https://accesspraha.cz/access-bars/a vyberte si sezení nebo rovnou kurz, kde se tuto metodu naučíte.

 

Teď ty slíbené otázky:

Jak to může být ještě lepší?

Jaké možnosti tady jsou, které nejsem schopen vidět?

Co je zapotřebí k tomu, abych měl … (doplníte, co chcete)

 

Pozn. Access Praha: Na otázky se nesnažíme hledat odpověď, jsou to takzvané otevřené otázky, které umožní, aby se objevily možnosti, které jsme dosud nebyli schopni vidět. Mnohem více o otázkách a dalších nástrojích Access Consciousness se dozvíte na kurzech Access Bars, které pořádám po celé České republice.