logo
Access není jenom metoda, ale životní styl. Pokud si ho vyberete, počítejte s tím, že se váš život začne měnit - pokud budete chtít. Kurzy této metody pořádám po celé ČR, tak se budu těšit na objetí s vámi.
banner
About      Faq       Contact     Shop
Praha, Tisá adriana@accesspraha.cz +420 724 602 002

Brala jsem antidepresiva … několikrát denně.

Access Praha  Článek   Brala jsem antidepresiva … několikrát denně.

Brala jsem antidepresiva … několikrát denně.

Téměř už jsem nevycházela z domu, manžel mě opustil a jediný spojenec se světem tam venku byla moje dcera. Viděla, jak se ty poslední roky trápím a de facto jsme se trápily obě.

Deprese blogový článek

Doporučila mi tuto zvláštní metodu Access Bars a já se objednala na sezení. Překvapilo mě, že jsem nemusela nic popisovat, vracet se ve vzpomínkách do minulosti a hledat příčinu mých depresí. Jenom jsem si lehla do pohodlného křesla, zavřela oči a uvědomovala si velmi příjemné doteky na své hlavě. Když sezení skončilo, cítila jsem se jinak. Těžko se to popisuje, prostě JINAK.

Access tělesné procesy vztahy

I v minulosti jsem podstoupila různé alternativní sezení a terapie, ale nemělo to dlouhý efekt na to, jak jsem se cítila. Teď poprvé jsem zaznamenala změnu ve svých náladách a pocitech, a i po několika týdnech od sezení jsem se cítila pořád dobře.

 

Poprvé jsem měla pocit, že to zvládnu a dodalo mi to odvahu a naději, která mi v předchozích letech chyběla. Našla jsem si další informace o  metodě Access Bars, absolvovala ještě jedno sezení přímo u lektorky těchto kurzů, a pak už jsem neváhala a přihlásila se na nejbližší kurz.

 

Zajímá vás, co je metoda ACCESS BARS? Klikněte ZDE

 

Jsou to čtyři měsíce, co jsem kurz absolvovala a já se teď cítím tak, jak jsem se ještě nikdy ve svém životě necítila. Jsem jako motýl, svobodná, radostná a věřte nebo ne, antidepresiva už jsou minulostí.

 

Pravidelně se potkávám s lidmi, který kurzy absolvovali a dáváme si tzv. výměny (vzájemně si poskytneme-vyměníme sezení). Jsem za to moc ráda, protože mám kolem sebe lidi, kteří tuto metodu používají a je vidět, jak se mění jejich životy.