logo
Access není jenom metoda, ale životní styl. Pokud si ho vyberete, počítejte s tím, že se váš život začne měnit - pokud budete chtít. Kurzy této metody pořádám po celé ČR, tak se budu těšit na objetí s vámi.
banner
About      Faq       Contact     Shop
Praha, Tisá adriana@accesspraha.cz +420 724 602 002

Jak pomoct svým dětem?

Jak pomoct svým dětem?

Jestli vám s příchodem nového školního roku naskočily nové vrásky na čele, vězte, že nejste sami:)

Velmi dobře znám ty příběhy maminek, které se trápí tím, že je jejich dítě hyperaktivní, roztěkané, nesoustředí se, nebaví ho učení, nemá ve škole kamarády nebo je dokonce šikanováno spolužáky atd.

 

Příčiny toho, proč dítě ve škole neprospívá a proč ho vždy, když má jít do školy bolí bříško může být několik. Promluvit s dítětem nás nemusí vždy navést k důvodu, nehledě na to, že dítě se dost často za problémy stydí, obviňuje se samo a hledá chybu u sebe. Vhodné otázky můžou pomoct, ale některé děti se zkrátka zaseknou, o situaci nechtějí mluvit a je to pro ně stresující.

 

Spousta rodičů by ráda pomohla svým dětem, ale neví jak na to. A přitom to může být tak jednoduché.

Již čtvrtým rokem facilituji kurzy a dělám sezení metodou Access Bars. Je to jednoduchá relaxační metoda, kterou se v rámci jednodenního kurzu naučí opravdu každý. V rámci této metody se dotýkáme postupně 32 bodů na hlavě, a v průběhu toho se z naší mysli uvolňují  omezující programy a mentální vzorce, které způsobují, že se nám v nějaké oblasti našeho života nedaří.

 

Maminky, které se tuto metodu naučí jsou pro své děti (ale i pro ostatní členy rodiny) velkým přínosem. Pro děti je tato metoda velmi příjemná, je relaxační (dítě se u toho může dívat i na pohádky) a přitom tak efektivní. Funguje i u puberťáků, kteří májí už velmi vyhraněné názory a pomoc od rodičů nevyhledávají (spíše naopak). Ale když přijde období zkoušek, první zklamání v lásce, tak na uvolnění tlaku emocí, stresu a navrácení rovnováhy tuto metodu dle mých zkušeností velmi vítají a sami o ni žádají. Stačí, když si projdou prvním sezením a uleví se jim. Sice neví co se stalo, ale účinek se odrazí a projeví v jejich chování.

 

Maminky děti si tuto techniku osvojí velmi rychle a velmi vítají příjemný způsob, kterým se provádí.

 

No a pro mě je radost číst zprávy v e-mailu nebo messengeru o tom, jak se po sezeních jejich děti mění, učí se s lehkostí, zbavují se méněcennosti, nedůvěry, trémy  a stresu, ubývají konflikty nejenom ve škole, ale i v rodině.

 

Bonusem této metody je fakt, že když ji provádíte někomu jinému, má vliv i na vás samotné, takže se mentálních vzorců zbavujete i vy sami. Své programy tak uvolňujete a nepřenášíte dál na své děti.

 

Více o metodě a kurzech se můžete dozvědět ZDE

 

Pokud byste měli zájem uspořádat kurz ve vašem městě, kontaktujte mě:)