logo
Access není jenom metoda, ale životní styl. Pokud si ho vyberete, počítejte s tím, že se váš život začne měnit - pokud budete chtít. Kurzy této metody pořádám po celé ČR, tak se budu těšit na objetí s vámi.
banner
About      Faq       Contact     Shop
Praha, Tisá adriana@accesspraha.cz +420 724 602 002

Příběh facilitátorky: „Co mi ukázal Access facelift?“

Příběh facilitátorky: „Co mi ukázal Access facelift?“

Zde si můžete přečíst příběh facilitátorky Samanthy Lewis

Před deseti lety mi chyběla energie, probouzela jsem se vyčerpaná i po osmi hodinách spánku, nutila jsem se vstávat z postele a pak jsem s sebou tahala své unavené tělo po celý den.

Objednala jsem se k lékaři, kde jsem se dozvěděla, že je to kvůli mému věku a že bych ve 42 letech měla užívat doplňky stravy a vitamíny. Začala jsem se tedy soustředit na vše kolem věku a stárnutí, četla jsem vše, co jsem našla, o tom, co by měl 42letý člověk jíst, pít a dělat, aby zůstal v dobré kondici a vypadal dobře.

 

To mě uvrhlo do deprese. Hodnotila jsem se a odsuzovala se ještě víc. Začala jsem se cítit starší. Než jsem si něco koupila, začala jsem číst složení každého výrobku v regálu. Všechno se točilo kolem toho, co je v tom či onom výrobku a co by mi prospělo.

 

Po celou tu dobu jsem do žádného svého rozhodnutí nezahrnovala své tělo. Cítila jsem se ztracená, zejména proto, že jsem sama byla provozovatelkou wellness centra a měla bych se v těchto věcech lépe orientovat. A tak jsem pokračovala v kolečku vlastních výčitek a hodnocení.

 

O dva roky později jsem našla nástroje Access Consciousness. Nejprve jsem se zúčastnila kurzu pro praktiky ACCESS BARS a hned následující týden kurz ACCESS FACELIFT.

 

Dostalo se mi hlubšího uvědomění toho, co jsem si pro své tělo vybrala, aniž bych ho do těchto voleb zahrnula.

 

Můj obličej získal viditelný jas a hladkost, které jsem od svých dvaceti let neviděla. Komentovali to i ostatní účastníci kurzu. Moje tělo bylo lehké jako pírko. V následujících týdnech jsem se cítila ještě silnější. Měla jsem větší pocit sounáležitosti se svým tělem. Všimla jsem si pružnosti a plynulosti pohybu těla, díky nimž jsem se cítila plná energie a klidu.

 

Nyní, v současnosti, možná nevypadám tak fit a štíhlá jako v době, kdy jsem se podrobovala agresivnímu cvičení a stravování, ale mám větší radost, lehkost a zábavu ze svého těla a líbí se mi, jaká osoba se na mě dívá v zrcadle.

 

Ano, někdy sklouzávám k tomu, že hodnotím tvář, která se na mě dívá. To jsou chvíle, kdy používám nástroje a otázky z kurzu, abych změnila to, co si myslím, co si uvědomuji, a abych si mohla vybrat něco jiného.

 

Každý den je dobrodružství!

 

Pozn.: Samantha Lewisová je certifikovaná facilitátorka s více než 20 lety zkušeností v oblasti osobního zdraví a tělesné energetiky. Samantha pomáhá lidem objevit jejich pravdu a zvolit si život, který je v souladu s tím, kým jsou.

 

Související článek na BLOGU – Tato technika má překvapující účinky!